Erna Roossink

Getogen in Boekelo, getrouwd met Gerard en moeder van drie zonen. Ruim 25 jaar gewerkt als leidinggevende in de thuiszorg en enkele jaren geleden het roer omgegooid en mijn eigen praktijk gestart, de afgelopen vijf jaar aan huis en sinds november 2017 ook in het paramedisch centrum in Boekelo. Via diverse opleidingen en cursussen heb ik mij verdiept in persoonlijke ontwikkeling, voeding en gezondheid. Na een jarenlange worsteling met mijn eigen gezondheid ondervond ik aan den lijve welk verschil voeding kan maken. Ik voelde mij een ander mens.

Met veel plezier help ik nu op mijn beurt andere mensen nieuwe inzichten te krijgen, bewustere keuzes te maken en daardoor hun levenspad fitter te kunnen vervolgen.

Mijn visie

Ik werk en leef vanuit een holistisch mensbeeld. Holistisch komt van het Griekse woord ‘holos’ wat heel of heelheid betekend. Lichaam, gedachten, gevoel en intuïtie vormen een eenheid die onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Er bestaat continu een wisselwerking van fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele facetten. Binnen de holistische visie wordt een klacht, symptoom of ziekte gezien als een door het lichaam gegeven signaal van verstoorde harmonie. Het vraagt om aandacht.

Balans vinden gaat niet vanzelf, het vraagt verantwoordelijkheid, aandacht en het besef dat je door je eet en leefstijl veel invloed hebt op je welbevinden. Het vraagt om stil te staan om vandaar uit verder te komen. Geen ontspanning zonder inspanning.

Ik ondersteun uw zoektocht op natuurlijke wijze. Door voetreflex of massages wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Door kennis en advies kunt u gezondere keuzes maken en beter voor uw lichaam zorgen.  Ongekunsteld, praktisch en op maat voor u.

Curriculum Vitae

2018

Orthomoleculair suppletieadviseur

Ortho Health Foundation

2017

Orthomoleculair/natuurvoedingsadviseur

Ortho Health Foundation

2017

OncovoetReflex® – VoetreflexPlus voor kankerpatiënten

Total health Academy

2016

Medische Basiskennis

Total health Academy

2014

Opleiding Karakteranalist via de tenen

Stichting FuDaRe

2012

Coach/ Counselor

Europees Instituut De Baak

2018

Gelaatsanalyse

Stichting PPP

2016 – heden

Geneeskrachtige Kruidenleer

M.Foekel

2015

Opleiding Trainer Hormoonfactor Ir. Ralph Moorman

Sonnevelt Opleiding

2013

Cursus Cupping en Hotstone lichaamsmassage

Total health Academy

2011

Opleiding Voetreflextherapeut

Bond van Europees Reflexogen